Dormisete ... din anul 1994

Fondata ca afacere de familie in domeniul productiei de articole textile pentru casa, Mod-Elle Company a devenit un furnizor de traditie pentru piata romaneasca de profil unde, sub marcile proprii DORMISETE,  COTTONISSIMA si MOD-ELLE, colaboreaza cu retaileri, hypermarket-uri si retele Cash&Carry, unitati hoteliere, restaurante  si institutii sociale.

Folosind tesaturi de cea mai inalta calitate, din bumbac 100%, cu finisaje speciale pentru uz hotelier si imprimate cu coloranti ecologici,  oferim produse durabile la cel mai bun raport calitate/pret. Adaptabilitatea la cerintele dimensionale solicitate de clienti, rezistenta colorantilor folositi, stabilitatea dimensionala dupa spalare a produselor hoteliere Dormisete, garantia pastrarii calitatii tesaturii pentru minim 3 ani  si asigurarea livrarii in termene foarte scurte, au consolidat pozitia noastra de producator textile de casa si hoteliere pe piata de profil.

Lenjerie de pat din bumbac creponat CONCEPTUL CREATIEI

Suntem OAMENI- simtim, iubim, visam, NU doar CONSUMAM!


Dormisete... coloreaza vise!!! 

Dezvoltand concepte grafice prin colectiile create din pasiune pentru design,  ne adresam oamenilor care vor mai mult decat un produs,celor care vor o senzatie, o stare pozitiva pentru adevarata relaxare de acasa.

Locuinta iti poate oferi toate acestea, daca stii cum sa o decorezi. Ea iti defineste personalitatea.

Dormisete materializeaza vise si senzatii pentru ca tu sa poti alege ceea ce se potriveste stilului tau.

Incepand de la o inspiratie, povestea desenelor prinde viata in departamentul nostru de creatie, Colorful Design Studio. Aici incepem creionarea colectiilor, in fiecare an si le dezvolta de la concept, desen, paleta cromatica pana la imprimeurile pe tesaturi naturale, de cea mai buna calitate pe care le regasesti in produsele noastre.

Originalitatea desenului este orientata spre eleganta, prin culorile si imprimeurile imbinate armonios, pentru un rafinament estetic perfect.

Suntem atenti la tendintele lansate de marii designeri in domeniul textilelor de interior: Stijlinstituut Amsterdam, Franklin Till UK, Indigo Brussels, Print Source N.Y., Heimtextil Frankfurt, acestea fiind cele mai apreciate institute de specialitate care lanseaza anual stilurile pentru design-ul de interior.

Convinge-te de profesionalismul nostru , incearca produsele Dormisete!

Consimțământ pentru cookie-uri