Avantaje client
   06/16/2021 10:18:38     BLOG    0 Comentarii

3 ANI GARANTIE:

Lenjeria de pat este un articol ce intră în contact direct cu pielea. De aceea, producătorii de țesături și confecții au responsabilitatea comercializării de produse “sănătoase” , antialergice și care nu conțin substanțe toxice.

Pentru că ne interesează protejarea mediului și a sănătății familiei tale, Dormisete folosește în producția sa numai țesături prelucrate prin procedee și cu substanțe ecologice.

Toate acestea ne permit să garantăm că :

  • Dimensiunile pieselor de lenjerie pat sau a altor produse Dormisete nu se modifică chiar și după numeroase spălări
  • Culorile își păstrează prospețimea și strălucirea în timp, respectând instrucțiunile de întreținere menționate pe ambalaj;
  • Vopsirea și imprimarea țesăturilor se face cu coloranți ecologici, stabili, antialergici (skin friendly), cu certificare Oeko Tex
  • Veți beneficia de un confort maxim datorită finisării speciale a țesăturii cu tușeu moale și a gradului mare de absorbție eliberând umezeala (transpirația corpului) rapid, fiind un material care respiră.

Livrare gratuită

Plasează o comandă în valoare de minim 299 lei și vei beneficia de transport gratuit.

Livrare in perioada Sărbătorilor

În perioada  sarbatorilor de iarna 12 decembrie  an curent- 10 ianuarie an viitor, termenul de livrare al comenzilor este de 7 zile lucrătoare.

Cadou surpriză

La fiecare comandă ce depășește 369 lei vei primi garantat un cadou util pentru casă. Acest cadou nu se cumuleaza cu alte promotii din aceeasi perioada!

TIPUL CADOULUI

Cadoul poate fi unul dintre produsele de mai jos:

- Pernute decorative colorate

- O pereche de mănuși de bucătărie termoizolante din țesătură 100% bumbac și umplutura 100% poliester

- Un set de 2 fete pernuta 40x40cm,  100% bumbac

Retur Produse:

Cumpărături sigure 100%. 

Returul produselor se poate efectua gratuit, in cazul in care acestea nu corespund comenzii lansate de client sau prezinta defecte de fabricatie. Costul transportului pentru retururile produselor ce sunt refuzate din motive independente de vanzator, va fi suportat de care client.

Produsul returnat trebuie sa fie in stare nouă, nefolosit (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insoţit la livrare), dupa primirea returului se va efectua restituirea contravalorii acestuia. 

Termenul de returnare este de maxim 30 de zile  calendaristice de la primirea produselor.

Comentarii

Conectați-vă sau înregistrați-vă pentru a posta comentarii

Urmariti-ne pe Facebook