Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor se face in termen de 2-5 zile de la confirmarea comenzii, prin Urgent Curier sau GLS Curier.

Comenzile plasate de Luni pana Vineri pana in ora 16:00 se expediaza in aceeasi zi sau a doua zi, in functie de disponibilitatea in stoc a produselor.

Comenzile plasate in weekend, vor fi procesate si expediate catre clienti in prima zi lucratoare a saptamaniii urmatoare.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 299 lei doar in aria de acoperire Urgent Curier sau GLS Curier. Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Pe langa pretul perceput de MOD-ELLE COMPANY pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, la comenzile sub 299 lei si pentru localitatile din afara ariei de acoperire Urgent Curier sau GLS Curier.

Livrarea produselor se efectueaza prin firma de curierat cu care MOD-ELLE COMPANY are incheiat contract de colaborare. Tarifele aplicate sunt cele specificate in sectiunea "CUM COMAND" pe site-ul www.dormisete.ro. -  www.dormisete.ro/content/3-cum-comand

MOD-ELLE COMPANY nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa MOD-ELLE COMPANY, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

Limitarea raspunderii pentru plata


Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.MOD-ELLE COMPANY isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre MOD-ELLE COMPANY la adresa de e-mail vanzari@dormisete.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii de catre banca MOD-ELLE COMPANY. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online, prin selectarea procesatorului de plati online din formularul de comanda. In acest caz, de MOD-ELLE COMPANY va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

In situatia achitarii produselor la livrare prin procedeul de ramburs, pe langa pretul produsului si cel al transportului se va plati si contravaloarea serviciului de ramburs. Pentru mai multe detalii consultati site-ul firmei de curierat URGENT CURIER sau GLS Curier. Pentru a scuti costul rambursului se poate face plata prin ordin de plata sau varsamant direct in contul MOD-ELLE COMPANY.

Plata comenzii se poate face  si online, cu cardul bancar. In aceasta situatie, la confirmarea plasarii comenzii, veti fi directionat catre optiunile de plata unde puteti alege plata cu cardul. Procesatorul platii este PlatiOnline.ro 

Efectuarea platii online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, va fi in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele dormisete

Plati Online E-Commerce banner

Urmariti-ne pe Facebook