Intregul continut al site-ului www.dormisete.ro, constand in imagini lenjerii de pat, pilote, perne antialergice, protectii saltea, seturi de pat, cuverturi pat, prosoape albe, covorase de baie, halate albe, fete de masa, texte (textile pentru casa si textile hoteliere ), grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea MOD-ELLE COMPANY SRL si sunt aparate de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris MOD-ELLE COMPANY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Adresa la care ne puteti notifica este manager@dormisete.ro.

 Accesul la informatiile de pe site


MOD-ELLE COMPANY garanteaza tuturor utilizatorilor acces, in interes personal, pe site-ul www.dormisete.ro. MOD-ELLE COMPANY nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MOD-ELLE COMPANY fara acordul prealabil scris al acesteia.

Frauda

Orice tentative de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului MOD-ELLE COMPANY, de a influenta performantele serverului ce gazduieste site-ul Dormisete, vor fi considerate actiuni de fraudare a site-ului MOD-ELLE COMPANY si vor indreptati societatea MOD-ELLE COMPANY SRL de a initia cercetarea penala impotriva acelei/acelor persoane care se fac vinovati de aceste actiuni.

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MOD-ELLE COMPANY sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest acord "TERMENI SI CONDITII COMERCIALE". Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii MOD-ELLE COMPANY cat si tacit, prin achizitionarea unui produs/unor produse.

In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, iar departamentul Vanzari(vanzari@dormisete.ro) nu va poate ajuta, puteti apela pentru conciliere interna gratuita la Gabriela Dinu - Director - prin telefon 0745.77.99.17 sau pe mail la adresa manager@dormisete.ro.

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.

Urmariti-ne pe Facebook