Answers to your Questions about PrestaShop 1.6
   02/01/2017 15:36:48     Blog    0 Comentarii
10 Sfaturi de la Dormisete

Cum recunosti o lenjerie de pat de calitate, care nu se contracta (intra la apa) dupa spalare, nu se decoloreaza si nu provoaca alergii pe piele?  Iata cateva din cele mai importante sfaturi:

1. Atentie la compozitia tesaturii sau, din ce fibre este facuta tesatura lenjeriei: 100% naturale, amestec naturale cu sintetice sau 100% sintetice. Pentru un somn sanatos si un confort ridicat cea mai indicata este tesatura din fibre naturale: bumbac, bambus, in, viscose.

2. Finisarea tesaturii (aspectul suprafetei), care conteaza foarte mult pentru pielea ta, poate fi satinat, aspect de panza, Flanel pufos si calduros, pentru toamna iarna sau cu aspect creponat (nu necesita calcare) potrivit in sezoanele calde.

3. Daca optezi pentru lenjerii colorate sau imprimate trebuie sa alegi o lenjerie imprimata cu coloranti antialergici, ecologici, netoxici, care sunt fixati corect pe tesatura si nu exista pericolul de ase dizolva in procesul de spalare, a se transfera pe piele sau pe haine la frecarea corpului de cearceaf in timpul somnului, sa fie fina, moale si confortabila;

4. Daca doresti sa scapi de operatiunea de calcare a lenjeriei poti opta pentru o tesatura creponata care nu se calca si este foarte practica.

5. Inainte de a alege o lenjerie de pat trebuie sa masori salteaua(L x l x H), pilota si pernele pe care le ai in dotare pentru a nu avea surpriza cumpararii unor piese de lenjerie prea mici sau prea mari.

6. Sistemul de inchidere al huselor de pilota si de perna poate fi de mai multe feluri: nasturi, fermoar,flap alegerea acestuia trebuie sa tina cont de faptul ca nu este indicata folosirea nasturilor sifermoarelor la lenjeriile pentru copiii pana la varsta de 3 ani care pot rupe si inghiti nasturi,etc.

7. La alegerea culorilor/imprimeurilor lenjeriei trebuie sa tii cont de suprafata si inaltimea dormitorului, de gradul de ocupare a acestuia cu mobila si alte obiecte de decor…

8. Intr-un un dormitor aglomerat sunt indicate lenjerii monocrome sau cu desene minimaliste caresa nu incarce mai mult decorul.

9. Intr-un dormitor cu pereti colorati intens este indicata o lenjerie cu desen aerisit in culorideschise, asortate culorilor existente in camera.

10. Intr-un dormitor cu pereti albi sau foarte deschisi se pot folosi lenjerii intens colorate pentru aobtine o pata de culoare si a inviora camera.

Comentarii

Conectați-vă sau înregistrați-vă pentru a posta comentarii

Urmariti-ne pe Facebook